RRETH NESH

logo-technomach

Ne jemi shitesit e makinerive industriale dhe tradicionale, te reja dhe te perdorura, kryesisht per makineri te perpunimit te drurit te njohur si kompania Techno-Mach Albania. Kompania eshte e bazuar ne shqiperi. Per makinerine qe klienti nuk e gjen ne magazinen tone ne marim persiper gjetjen e saj nepermjet bashkepunetoreve tane ne Itali. Nje partner i besuar dhe serioz ne tregun e sotem, ideal per te gjitha ato aktivitete qe kerkojne teknologji per perpunimin e drurit.

 

lapadula

Lapadula Albania operon në Shqipëri prej 7 vjetësh në fushën e aspirimeve industriale, me një eksperiencë 18 vjecare në Itali, kompani lider në ketë fushë! Falë klientëve dhe partnerve tanë në Itali kemi krijuar dhe Techo-Mach Albania që operon në shitjen  e makinerive të drurit të reja dhe të përdorura. Lapadula Albania prodhon impiante aspirimi monton dhe ofron asistence teknike.